Over Andante Hotel

Op de hoogste duin van Scheveningen, precies tussen de pier en de haven en vlakbij het strand, vind je Andante Hotel. Dé perfecte uitvalsbasis om Scheveningen en de Hollandse kust te ontdekken. Het Andante Hotel ligt namelijk ook aan een van de bekende ANWB-fietsroutes en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. Of huur een fiets en ontdek wat de omgeving u nog meer te bieden heeft en sluit de dag af in een van de gezellige restaurants op de boulevard van Scheveningen of natuurlijk in onze eigen sfeervolle hotelbar.

Bekijk onze kamers Handig om te weten

 

Prachtig hoofdgebouw en authentieke villa

Andante Hotel bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw met de compacte en mooi ingerichte Andante kamers voor een korter verblijf en de authentieke villa met ruime hotelkamers die ideaal zijn voor een langer verblijf. In het hoofdgebouw vind je de receptie, de lobby, het restaurant en onze bar. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over Scheveningen, het strand en de Noordzee. De villa is in neorenaissance stijl gebouwd in 1886 en is een echt rijksmonument. Dit houdt in dat de authentieke, maar steile trap ook behouden is en er helaas geen lift beschikbaar is. Ben je moeilijk ter been? Vraag dan om een kamer op de begane grond zodat je ook gebruik kunt maken van de ruime kamers van de villa!

Gratis wifi en heerlijk ontbijt

Zowel in het hoofdgebouw als de villa kun je gebruik maken van de gratis wifi. Daarnaast bieden we een heerlijk ontbijt met verse koffie, jus d’orange, croissants en verder broodjes voor € 12.50.  Van maandag tot en met zondag van 07.30 tot 10.30 uur staat ons heerlijke ontbijt voor je klaar. Om drukte te voorkomen overleggen we bij de check-in graag met je op welk tijdstip je wilt ontbijten. 

Openbaar vervoer en fietsroutes

Huur een fiets bij Andante Hotel en ontdek de omgeving door een van de ANWB-fietsroutes te volgen. Of stap in de bus of tram en ontdek wat Scheveningen, Den Haag of andere steden te bieden hebben. Je kunt bij ons een dagkaart kopen voor het openbaar vervoer en we geven je graag een handige kaart mee met alle bus- en tramlijnen naar de belangrijkste toeristische trekpleisters. De halte (Halte Badhuiskade) voor tramlijn 1 en buslijn 22 ligt om de hoek!

Strandlakens

Het Andante Hotel bevindt zich direct bij het strand van Scheveningen en dat betekent natuurlijk zonnen op een mooie dag! Heb je geen strandlaken bij je? Geen probleem, deze huur je bij ons voor € 5 voor de gehele dag, met € 5 borg.