Andante Hotel

Op de hoogste duin van Scheveningen, precies tussen de pier en de haven en vlakbij het strand, vind je Andante Hotel. Dé perfecte uitvalsbasis om Scheveningen en de Hollandse kust te ontdekken. Het Andante Hotel ligt namelijk ook aan een van de bekende ANWB-fietsroutes en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. Of huur een fiets en ontdek wat de omgeving u nog meer te bieden heeft en sluit de dag af in een van de gezellige restaurants op de boulevard van Scheveningen of natuurlijk in onze eigen sfeervolle hotelbar.

Bekijk onze kamers Handig om te weten

 

Prachtig hoofdgebouw en authentieke villa

Andante Hotel bestaat uit twee gebouwen: het hoofdgebouw met de compacte en mooi ingerichte Andante kamers voor een korter verblijf en de authentieke villa met ruime hotelkamers die ideaal zijn voor een langer verblijf. In het hoofdgebouw vind je de receptie, de lobby en onze bar. Vanaf de bovenste verdieping heb je een prachtig uitzicht over Scheveningen, het strand en de Noordzee. De villa is in neorenaissance stijl gebouwd in 1886 en is een echt rijksmonument. Dit houdt in dat de authentieke, maar steile trap ook behouden is en er helaas geen lift beschikbaar is. Ben je moeilijk ter been? Vraag dan om een kamer op de begane grond zodat je ook gebruik kunt maken van de ruime kamers van de villa! Let op: helaas kan dit niet gegarandeerd worden. 

Ontbijt

Andante Hotel biedt een kleinschalig maar vers ontbijt aan in de lobby van het hotel. Dit ontbijt bestaat uit twee verschillende broodjes, een croissantje, ham, kaas en vers fruit. Dit ontbijt kan direct online of bij de receptie geboekt worden voor €9,00 per persoon. De kinderprijs is €6,00 voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Liever erop uit? In Scheveningen of Den Haag zijn er diverse restaurants die een lekker ontbijt aanbieden. Onze 24-uurs receptie helpt u graag om een keuze te maken!

LET OP!

In Scheveningen geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag. In de straat waar het hotel zich bevindt, de Seinpostduin, is het NIET toegestaan om te parkeren. Indien u hier toch parkeert, zal de gemeente Den Haag een direct een wielklem instaleren. Andante Hotel is niet aansprakelijk voor eventuele boetes indien u toch in de Seinpostduin uw auto parkeert.

In de geel gemarkeerde straten is het NIET toegstaan om te parkeren. De volgende straten vallen hieronder: Seinpostduin, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat, Hartevetlstraat en Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Oranjeflats).

Strand

Het strand van Scheveningen is drie kilometer lang en bevindt zich tussen de pier, de haven en de boulevard. Op zonnige dagen ben je meestal niet de enige die hier geniet van het zand, de zee en het lekkere weer. Watersporten, blokarten, vliegeren, vissen, wandelen of gewoon lekker ontspannen: het kan hier allemaal. Bezoek ook de gezellige terrasjes en strandpaviljoens.

Openbaar vervoer en fietsroutes

Huur een fiets bij Andante Hotel en ontdek de omgeving door een van de ANWB-fietsroutes te volgen. Of stap in de bus of tram en ontdek wat Scheveningen, Den Haag of andere steden te bieden hebben. De halte (Halte Badhuiskade) voor tramlijn 1 en buslijn 22 ligt om de hoek!