Handig om te weten

Receptie

Onze receptie en lobby zijn 24/7 geopend. Je kunt hier dus altijd terecht voor meer informatie over het hotel of als je vragen hebt over wat er nog meer te doen is in Scheveningen.

Sleutel

De kamersleutel kun je gewoon afgeven bij de receptie. Handig, want je wilt de sleutel natuurlijk niet kwijtraken op het strand of wanneer je eropuit gaat. Neem je toch de kamersleutel mee, bewaar deze dan goed. En vergeet ‘m niet in te leveren bij het uitchecken.

Uitchecken

Je kunt uitchecken tot 11.00 uur 's middags. Zo heb je genoeg tijd om in je eigen ritme op te staan, lekker te ontbijten en je spullen in te pakken. Wil je voor 7.00 uur 's ochtends uitchecken, of juist later dan het middaguur uitchecken? Overleg dit dan de dag van tevoren met de receptie.

Inchecken

We verwachten je tussen 15.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds. Ben je eerder of juist later? Geef dit een dag van tevoren bij ons aan, dan houden we daar rekening mee.

Schone hotelkamers

Wij houden van schone kamers. Jij ook? Daarom zorgen we ervoor dat er iedere dag wordt schoongemaakt. Wil je schone handdoeken of een schoon strandlaken? Leg deze dan op de vloer in de badkamer.

Ontbijt

Van maandag tot en met zondag van 7.30 tot 10.30 uur  staat ons heerlijke ontbijt voor u klaar. Verse koffie, jus d’orange. croissants en broodjes: alles om de dag in uw eigen ritme te beginnen.