Parkeren

Er zijn diverse parkeermogelijkheden in Scheveningen. Let op, overal in Scheveningen geldt betaald parkeren. 

Het is NIET mogelijk om in de straat waar het hotel zich bevindt, de Seinpostduin, te parkeren!

LET OP!

In Scheveningen geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag. In de straat waar het hotel zich bevindt, de Seinpostduin, is het NIET toegestaan om te parkeren. Indien u hier toch parkeert, zal de gemeente Den Haag een direct een wielklem instaleren. Andante Hotel is niet aansprakelijk voor eventuele boetes indien u toch in de Seinpostduin uw auto parkeert.

In de geel gemarkeerde straten is het NIET toegstaan om te parkeren. De volgende straten vallen hieronder: Seinpostduin, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat, Hartevetlstraat en Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Oranjeflats).

Optie 1. Park+Sleep (tip!)

Voor 12.50 euro per nacht.

Op slechts 7 minuten afstand parkeren en gegarandeerd een plek! Deze parkeerplaats kun je namelijk van tevoren reserveren. Je kunt er een tram of Taxi bij reserveren, of je neemt zelf de tram en checkt in met je bankpas. Dat laatste kost je slechts 1.30 per persoon per rit. Je betaalt per nacht en dit is daardoor een interessante optie.

Als je reserveert ontvang je een gedetailleerde route beschrijving met navigatielinks naar de parkeerplaats, het hotel en de tramhaltes.

Klik hier om te reserveren!

Optie 2. Park Simply (valet parking)

(Wordt door het personeel van Andante Hotel aanbevolen)

Elke dag te reserveren via deze link! Of download de app op Android of IOS/Apple.

Bij dit concept van parkeren kiest u bij het maken van de reservering een tijdstip waarop u zult arriveren op locatie.

Park simply zorgt er voor dat er een medewerker aanwezig is op de afgesproken tijd en plaats. Op de dag van aankomst rijdt u zelf naar de locatie, parkeert u deze tijdelijk op het parkeerterrein van het hotel en hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van ons.

De medewerker zal samen met u een uitgebreide controle ronde rondom uw auto maken om eventuele schades te noteren. Daarna zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt.

Bij het uitchecken dient u minimaal 30 minuten voor uw vertrek contact op te nemen met ons, zodat de chauffeur samen met uw auto klaar staat. Zonder extra tijd te verliezen kunt u uw reis richting huis vervolgen.

 Tarieven

Optie 3. Eigen Parkeerterrein

(Beperkte beschikbaarheid en niet te reserveren)

Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor €22,50 per overnachting, per auto. Uw auto staat geparkeerd op ons eigen terrein tot aan de datum van uitchecken 12.00 uur ‘s middags. De autosleutel dient tijdens het gehele verblijf bij de receptie achter gelaten te worden.
Let op, dit is valet-parking, het is mogelijk dat de auto door het personeel verplaatst wordt. Tevens is het niet mogelijk om tijdens uw verblijf gebruik te maken van uw auto. 

Op het parkeerterrein kunnen enkel personenauto's geparkeerd worden. Wij bieden geen plekken aan voor bussen, motors en scooters. 

Optie 4. Parkeergarages Scheveningen

De parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Let op, dit is niet bij de receptie van het hotel te reserveren. Wel kan dit op de website Parkeerplek Reserveren.

- Interparking Boulevard - Strandweg 179
- ​​​​BKS Parking (buiten) - Zwarte Pad - 2586 HZ Den Haag
- BKS Parking – Kurhaus – Gevers Deynootplein 189
- BKS Parking – Nieuwe Parklaan – Nieuwe Parklaan 248

 

Optie 5. Dagkaart parkeervergunning gebieden

Tegen een betaling van €50,00, kunt u een dagkaart kopen om in ondergenoemde straten te parkeren. Deze dagkaart is te kopen bij de parkeerautomaten. (Seinpostduin, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat, Hartevetlstraat en Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Oranjeflats).)