Parkeren

Parkeren                    In Scheveningen geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag. Wij raden u aan bij aankomst voor 1 uur bij de parkeermeter te betalen zodat u bij eventuele parkeercontrole geen boete krijgt.

Tijdens uw verblijf bieden wij de volgende parkeeropties aan:

Optie 1. Eigen Parkeer Terrein (beperkte beschikbaarheid)

Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor €22,50 per overnachting, per auto. Uw auto staat geparkeerd op ons eigen terrein tot aan de datum van uitchecken 12.00 uur ‘s middags. De autosleutel dient tijdens het gehele verblijf bij de receptie achter gelaten te worden.

Optie 2. Park Simply (Valet parking) (aan te raden!)

Elke vrijdag tussen 15:00 uur en 20:00 uur en zaterdag & zondag tussen 12:00 uur en 20:00 uur via onderstaande link valet parkeerservice reserveren.
https://www.supersaas.nl/schedule/Parksimply/valetparking 

Bij dit concept van parkeren kiest u bij het maken van de reservering een tijdstip waarop u zult arriveren op locatie.

Park simply zorgt er voor dat er een medewerker aanwezig is op de afgesproken tijd en plaats. Op de dag van aankomst rijdt u zelf naar de locatie, parkeert u deze tijdelijk op het parkeerterrein van het hotel en hier wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van ons.

De medewerker zal samen met u een uitgebreide controle ronde rondom uw auto maken om eventuele schades te noteren. Daarna zorgt de chauffeur ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt.

Bij het uitchecken dient u minimaal 30 minuten voor uw vertrek contact op te nemen met ons, zodat de chauffeur samen met uw auto klaar staat. Zonder extra tijd te verliezen kunt u uw reis richting huis vervolgen.

 -  Per overnachting € 32,50 

 -  Per extra overnachting € 27,50 

 -  Wilt u uw auto na sluitingstijd  uitchecken, dan wordt er € 10,00 service kosten berekend.

Optie 3. Parkeergarages 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend*

Tarieven parkeergarages: Vanaf €19 per dag
- Interparking Boulevard - Strandweg 179
- ​​​​BKS Parking (buiten) - Zwarte Pad - 2586 HZ Den Haag
- BKS Parking – Kurhaus – Gevers Deynootplein 189
- BKS Parking – Nieuwe Parklaan – Nieuwe Parklaan 248