PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

RECEPTIE
De receptie is 24 uur per dag geopend en te bereiken op telefoonnummer +31 070 262 9333 of op nummer 900 vanuit uw hotelkamer. Wanneer u laat in de avond wil arriveren is dit geen enkel probleem. Onze nachtportiers verwelkomen u graag. Mocht de tussendeur gesloten zijn, drukt u dan even op de bel.

  • Inchecken                   Vanaf 15.30 uur is de kamer voor uw beschikbaar. Wilt u echter eerder aankomen? Dan kunt u altijd gebruiken maken van onze zogeheten pre check-in. U checkt dan eerder dan 15.30 uur in bij de receptie, laat uw bagage achter in onze afgesloten bagageruimte en hoeft bij terugkomst slechts alleen de kamersleutel op te halen.
  • Uitchecken                 U kunt tot 11.00 uur uitchecken en uw sleutel bij de receptie inleveren. Indien van toepassing rekenen wij dan de laatste kosten met u af.
  • WIFI                            In het gehele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. U hoeft alleen te connecten met het netwerk “Andante Guest”. Mocht u in de villa verblijven dan heeft u hier wel een wachtwoord voor nodig. Bij de receptie kunt u terecht voor het actuele wachtwoord.


FOOD&BEVERAGE

  • Ontbijt                       Doordeweeks van 07.30 tot 10:30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijt in onze ontbijtzaal op verdieping -1. Het ontbijt bestaat uit een Europees, continentaal buffet. De prijs voor volwassenen is €16,50, voor kinderen 4-12 jaar is het ontbijt €8,25.
  • Bar/Lounge                Onze sfeervolle bar en lounge is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Hier kunt u na een gezellige dag lekker nagenieten onder het genot van een drankje.
  • Foodshop                   U kunt kiezen uit verschillende soorten zoete snacks. Daarnaast bieden wij ook drankjes aan. Onze foodshop is 24 uur per dag geopend. 

HOUSEKEEPING
Tijdens uw verblijf, maakt ons Housekeeping team elke derde dag de kamer schoon. Heeft u tussendoor wat nodig voor op de kamer, kunt u dat bij de receptie aangeven.

Huisdieren                 Huisdieren zijn welkom in ons hotel. Echter verzoeken wij u vriendelijk om voor aankomst de receptie te informeren over de komst van uw huisdier. Er geldt een eenmalige huisdierentoeslag van €25,-. Let wel op wij staan één huisdier per gereserveerde kamer toe. 

Leeftijd                      Reserveringen kunnen alleen gemaakt worden voor gasten waarbij er minimaal één 18+ persoon aanwezig is. 


Vervoer                      Een geweldige manier om Scheveningen en omgeving te ontdekken is per fiets. U kunt bij de receptie een fiets huren voor 16,- per dag. Wilt u meerdere fietsen huren voor een groep? Neem dan van tevoren telefonisch contact op met het hotel, zodat wij een reservering kunnen plaatsen.

Gaat u liever met het openbaar vervoer? U kunt in de tram zelf een dagkaart of een 2-uurs kaart kopen. Daarbuiten kunt u ook met uw eigen betaalpas (debit + credit kaart) inchecken in de tram/bus.

 

Rolstoeltoegankelijk
Helaas is Andante Hotel aan Zee, door de compacte kamers en de afwezigheid van een lift in het villagebouw, niet rolstoeltoegankelijk. Bent u minder valide? Vraag dan bij onze 24-uurs receptie na wat voor u de mogelijkheden zijn.