PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

Receptie                     De receptie is 24 uur per dag geopend en te bereiken op telefoonnummer +31 070 262 9333 of op nummer 900 vanuit uw hotelkamer. Wanneer u laat in de avond wil arriveren is dit geen enkel probleem. Onze nachtportiers verwelkomen u graag. Mocht de tussendeur gesloten zijn, drukt u dan even op de bel.

 

Inchecken                   Vanaf 15.30 uur is de kamer voor uw beschikbaar. Wilt u echter eerder aankomen? Dan kunt u altijd gebruiken maken van onze zogeheten pre check-in. U checkt dan eerder dan 15.30 uur in bij de receptie, laat uw bagage achter in onze afgesloten bagageruimte en hoeft bij terugkomst slechts alleen de kamersleutel op te halen.

 

Ontbijt                       Iedere dag van 07.30 tot 10.30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijt in onze ontbijtzaal op verdieping -1. Het ontbijt bestaat uit een Europees, continentaal buffet. 

 

Bar/Lounge                Onze sfeervolle bar en lounge is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur. Hier kunt u na een gezellige dag lekker nagenieten onder het genot van een drankje.

 

Foodshop                   U kunt kiezen uit verschillende soorten snacks zowel warm als koud. Denk aan een lekkere tosti of een overheerlijke panini. Daarnaast bieden wij ook drankjes en zoetigheden aan. Onze foodshop is 24 uur per dag geopend. 

 

Huisdieren                 Huisdieren zijn welkom in ons hotel. Echter verzoeken wij u vriendelijk om voor aankomst de receptie te informeren over de komst van uw huisdier. Er geldt een eenmalige huisdierentoeslag van €25,-. Let wel op wij staan één huisdier per gereserveerde kamer toe. Daarnaast vragen we om een borg van €50,- contant die u terugkrijgt bij uitcheck indien de kamer netjes is achtergelaten. 

WIFI                            In het gehele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. U hoeft alleen te connecten met het netwerk “Andante Guest”. Mocht u in de villa verblijven dan heeft u hier wel een wachtwoord voor nodig. Bij de receptie kunt u terecht voor het actuele wachtwoord.

 

Vervoer                      Een geweldige manier om Scheveningen en omgeving te ontdekken is per fiets. U kunt bij de receptie een fiets huren voor 16,- per dag.

Gaat u liever met het openbaar vervoer? Ook verkopen wij dagkaarten die u kunt gebruiken in het openbaar vervoer van Den Haag. Met deze dagkaart kunt u gedurende de dag met de trams en bussen van HTM reizen. Een dagkaart voor volwassenen kost €7,10 en voor kinderen €1,50.

Strandhanddoeken

& Paraplus                 Bent u uw strandhanddoek vergeten of heeft u een paraplu nodig? Geen probleem, deze zijn altijd te koop bij onze receptie. Strandhanddoek en paraplus €5,- per stuk.

 

Rookbeleid                Graag willen wij u erop attenderen dat zowel roken in de openbare ruimtes van het hotel als op de kamers niet is toegestaan. Indien u toch rookt, is het hotel genoodzaakt om €150,- boete in rekening te brengen en u uit het pand te zetten.

 

Uitchecken                 U kunt tot 11.00 uur uitchecken en uw sleutel bij de receptie inleveren. Indien van toepassing rekenen wij dan de laatste kosten met u af.

 

Parkeren                    In Scheveningen geldt betaald parkeren van maandag tot en met zondag. Wij raden u aan bij aankomst voor 1 uur bij de parkeermeter te betalen zodat u bij eventuele parkeercontrole geen boete krijgt.

Tijdens uw verblijf bieden wij de volgende parkeeropties aan:

Optie 1. Eigen Parkeer Terrein (beperkte beschikbaarheid)

Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor €22,50 per overnachting, per auto. Uw auto staat geparkeerd op ons eigen terrein tot aan de datum van uitchecken 12.00 uur ‘s middags. De autosleutel dient tijdens het gehele verblijf bij de receptie achter gelaten te worden.

Optie 2. Parkeervergunning (beperkte beschikbaarheid)

Parkeervergunningen voor Scheveningen-Bad zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 27,50 per overnachting, per auto. Deze parkeervergunningen zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot aan datum van vertrek 12.00 uur ’s middags. U kunt uw auto tijdens verblijf gebruiken, houd er echter rekening mee dat de auto in het parkeergebied van de desbetreffende parkeerzone geparkeerd hoort te staan (Vergunningsgebied Scheveningen-Bad). U kunt bij de receptie op een plattegrond zien waar u wel en niet mag parkeren.

Optie 3. Parkeergarages 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend*

Tarieven parkeergarages: 30,- per 24 uur of 1.70 per 30 minuten
- BKS Parking – Strand – Zwolsestraat 426
- BKS Parking Kurhaus – Gevers Deynootplein 189
- BKS Parking – New Parklaan – Nieuwe Parklaan 248