LET OP: WEGWERKZAAMHEDEN SCHEVENINGEN SEPTEMBER & OKTOBER 2020

LET OP: WEGWERKZAAMHEDEN SCHEVENINGEN SEPTEMBER & OKTOBER 2020

Vanaf 31 augustus 2020 zijn er op de Gevers Deynootweg werzaamheden aan de weg en trambaan waardoor het hotel lastiger te bereiken is. Parkeren bij ons hotel is echter nog steeds mogelijk!

Wij proberen onze website actueel bij te houden omtrent deze werkzaamheden maar willen u graag adviseren om voor uw verblijf na te gaan hoe u het hotel goed kunt bereiken. De werkzaamheden verplaatsen zich wellicht per dag waardoor u toch gevraagd wordt om te rijden.

Om het hotel te bereiken adviseren wij u om richting de Schevenings Haven te rijden en de Jacob Pronkstraat in te typen op uw navigatie. Als u de Jacob Pronkstraat heeft bereikt, rijdt u deze uit en vervolgens richting de Wassenaarsestraat. Aan het einde van de Wassenaarsestraat slaat u linksaf richting de Seinpostduin waar Hotel Andante aan Zee zich bevindt.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden verwijzen wij u graag door naar: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/werkzaamheden-tramlijn-1/gevers-deynootweg-werkzaamheden.htm.