Omgeving

A Night Out Agenda

Er is van alles te beleven in Scheveningen. Met de agenda van Buitengewoon Scheveningen ziet u alle eventementen in de buurt van het hotel. Klik op de link van A Night Out en kom erachter wat er allemaal te doen is tijdens uw verblijf! 

Agenda A Night Out

Strand

Het strand van Scheveningen is drie kilometer lang en bevindt zich tussen de pier, de haven en de boulevard. Op zonnige dagen ben je meestal niet de enige die hier geniet van het zand, de zee en het lekkere weer. Watersporten, blokarten, vliegeren, vissen, wandelen of gewoon lekker ontspannen: het kan hier allemaal. Bezoek ook de gezellige terrasjes en strandpaviljoens.

Stad

Scheveningen ligt tegen Den Haag aan. De stad heeft veel te bieden, naast het strand en de zee. Langs de boulevard zijn diverse winkels, restaurants en uitgaans gelegenheden, zoals het bekende Crazy Piano’s. Combineer een bezoek aan Scheveningen bijvoorbeeld met het theater, het casino of de bioscoop. Naast eindeloos shoppen en gezellige avonden uit kun je ook de vuurtoren, oude vissershuizen en de oude kerk gaan bekijken.

Het stadscentrum van Den Haag is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en u bent er al in 15 minuten.